BESØGSDAGE

Kære måske kommende Nislevgård-elever og forældre

Efter en lang periode hvor vi pga. Covid-19 ikke har kunnet modtage gæster, er vi nu klar med 2 besøgsdage inden sommerferien – og en enkelt i det nye skoleår.

I skrivende stund (d. 18. juni 2021), er der ikke flere ledige pladser. Vi henviser til Efterskolernes Dag søndag d. 26. september, samt til en eller to besøgsdage i det nye skoleår, som offentliggøres efter sommerferien.

Tidsbestilling er nødvendig – og en billet er gyldig for maks. 3 personer.
Følg linket under artiklen.

På besøgsdagene inviteres I til et oplæg om faglighed, fællesskab, fritid og efterskoleliv, I bliver vist rundt af vores nuværende elever og får lejlighed til at tale med en af skolens lærere.
Besøget varer ca. 1,5 time, og vi anmoder om, at man kun kommer, hvis man er rask og helt fri for symptomer på Covid-19.
Vi sørger for håndsprit og god plads, så afstandskravene kan overholdes.

Vi beder desuden om, at I tidligst ankommer til skolen 15 min. inden, arrangementet begynder, så vi er klar til at tage imod jer og vise jer, hvor vi skal være.

Der er ekstra pres på som følge af den lange periode, hvor vi ikke har kunnet modtage besøg, så vi opfordrer til, at kun elever, der ønsker at starte på efterskole i skoleåret 2022 – 2023, booker pladserne.

Klik her for at booke tid til besøg på Nislevgård Efterskole

Vi glæder os til at tage imod jer!